Blogger news

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Προτιμούν την Μπεκατώρου από τη Ζυγούλη;

Η ξανθιά παρουσιάστρια από τις Τζιτζιφιές, με την αγάπη του κόσμου, «έφαγε» στη στροφή το top model. Από φιναλίστ του talent show, έγινε φαβορί να αναλάβει reality μαγειρικής. Οι μετοχές της Μαρίας Μπεκατώρου στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο εκτοξεύτηκαν και το όνομά της βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του MEGA για το ποια θα αναλάβει το «Master Chef Junior».
Μια λίστα με μεγάλα ονόματα, καθώς ανάμεσά τους είναι και αυτό της Κάτιας Ζυγούλη. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μεγάλο Κανάλι για το Master Chef και το Master Chef Junior. Τα δύο reality μαγειρικής θα προβληθούν την επόμενη σεζόν, αλλά η προετοιμασία θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο.
Στη σύσκεψη που έγινε το όνομα που έπεσε στο τραπέζι για το reality μαγειρικής με παιδιά είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου και θεωρείται το απόλυτο φαβορί. Μπορεί σε προηγούμενη σύσκεψη η Κάτια Ζυγούλη να ήταν στην κορυφή για την παρουσίαση του Master Chef Junior, αλλά, όπως φαίνεται, τελικά «φαγώθηκε» στη στροφή από τη Μαρία Μπεκατώρου. Τις επόμενες μέρες, στέλεχος του MEGA θα συναντηθεί με την παρουσιάστρια για να έχουν μια πρώτη συζήτηση.

1 σχόλια:

Θα προτιμούσα την Ζυγούλη. Είναι φρέσκο πρόσωπο με περισσότερο κύρος αλλά μάλλον πολύ ακριβή για το MEGA...

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More