Blogger news

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η αγωνία του Τσαλίκη για την μεταμόσχευση ενός φίλου του



Στο πλευρό ενός φίλου του που υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού βρέθηκε την Τρίτη ο Γιώργος Τσαλίκης, που ζήτησε συμπαράσταση μέσω Ίντερνετ! Μάλιστα, ο τραγουδιστής περίμενε έξω από την πόρτα του χειρουργείου και δεν έφυγε από εκεί μέχρι να τελειώσει η επέμβαση.
«Στείλτε σας παρακαλώ τη θετική σας σκέψη στο φίλο μου το Γιώργο που αυτή τη στιγμή κάνει μεταμόσχευση νεφρού στο Λαϊκό. Το περίμενε μια ζωή», έγραψε στο Twitter του ο Γιώργος και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του, όπως η Βίκυ Καγιά, η Ελεωνόρα Μελέτη και η Κατερίνα Ζαρίφη, του έστειλαν τις ευχές του.




Η συγκίνηση έφτασε στο αποκορύφωμά της, όταν ο 35χρονος τραγουδιστής «ανέβασε» φωτογραφία έξω από το χειρουργείο, με την λεζάντα: «αυτή η αναμονή είναι... (χωρίς λόγια)».
«Τόσα Μηνύματα.. Τόσο φως... Ευχαριστώ εκ μέρους του», ήταν το επόμενο μήνυμα του Γιώργου, που ενημέρωσε περιχαρής ότι όλα πήγανε κατ’ ευχήν.
«Όλα πήγανε πάρα πολύ καλά με τη μεταμόσχευση του φίλου μου. Ευχαριστώ για την τόση αγάπη και τα τόσα μηνύματα, με συγκινήσατε πάρα πολύ... Μέσα από τέτοιες καταστάσεις αντιλαμβάνεσαι ότι τις στιγμές που κάποιος χρειάζεται ευχές υπάρχουν άνθρωποι που τις δίνουν απλόχερα... Ευχαριστούμε!», έγραψε.

Eμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More