Blogger news

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Χεράκι-χεράκι» Pique και Shakira



Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση του Pique και της Shakira, είναι ηλίου φαεινότερον ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!


Τι κι αν εδώ και τέσσερις μήνες διαψεύδουν κατηγορηματικά τη σχέση τους; Τι κι αν η Shakira αρνείται επίμονα ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους; Θέλει το ζευγάρι να κρυφτεί και η χαρά ΔΕΝ το αφήνει!
Μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Facebook
και τους έδειχναν να διασκεδάζουν με κοινή παρέα, Pique και Shakira το έκαναν το μεγάλο βήμα και εμφανίστηκαν χεράκι -χεράκι την ώρα που έμπαιναν σε εστιατόριο της Καταλονίας.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, ο έρωτας τους δεν κρύβεται! Το ζευγαράκι, όχι μόνο δεν προσπαθεί να αποφύγει τους φωτογράφους, αλλά χαμογελάνε κιόλας, έχοντας πολύ χαλαρή διάθεση.
Όσο για τη Shakira; η ανανέωση της έχει χτυπήσει την πόρτα! Με βαθύ ντεκολτέ και απίστευτα σέξι διάθεση, η 34χρονη Κολομβιανή σταρ φαίνεται πως ζει τον έρωτα της κάθε λεπτό με τον κατά 10 χρόνια μικρότερο της ποδοσφαιριστή.



Για την ιστορία, να σας πούμε ότι οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν από το Mundial. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka» και ο Pique ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες που πήραν μέρος στο videoclip.
Ακολούθησαν και άλλες φήμες για ρομαντικές αποδράσεις των δυο τους, μέχρι που έσκασε σαν βόμβα και ο χωρισμός της Shakira από τον εδώ και 11 χρόνια αγαπημένο της Antonio de la Rua.

πηγή: star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More