Blogger news

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τα... έσπασαν στον Λούκα



Παρασκευή 18 Μαρτίου και το ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision, The Greek Eurovision fan club, βρέθηκε στo κέντρο «Ιερά Οδός», όπου διασκέδασε με τον Λούκα Γιώρκα, τον τραγουδιστή που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή διοργάνωση της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο.

Για ακόμα μία φορά, ο καλός τους φίλος πλέον τους υποδέχτηκε στο καμαρίνι του και πέρασε πολλή ώρα μαζί τους, συζητώντας για το μεγάλο ημιτελικό. Το κλίμα ήταν υπέροχο και τον απόλαυσαν επί σκηνής με τους Δημήτρη Μητροπάνο και Πέγκυ Ζήνα.Όσο για τον ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού;

Το σωματείο με τους πραγματικούς fans ήταν εκεί και θα είναι και στο Dusseldorf, καθώς, όπως άλλωστε συμβαίνει τόσα χρόνια, κάθε χρόνο, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική αποστολή.

Στο νυκτερινό κέντρο συνάντησαν και τη φετινή υποψήφια του ελληνικού τελικού, Αντιγόνη Ψυχράμη, την εκπρόσωπο της Κύπρου, Ευδοκία Καδή, καθώς και τον «Mr Eurovision» Άλεξ Παναγή, την ψυχή των «Τριημιτόνιο», που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Και τα καλύτερα έρχονται... Καλή επιτυχία Ελλάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More