Blogger news

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ζέτα Μενεγάκη: «O ρόλος της μητέρας τής πάει γάντι»


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ciao Ant1» του Γιώργου Μαρίνου, 16 χρόνια πριν, η Ζέτα Μενεγάκη, η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη είχε μιλήσει για τη κόρη της και είχε προβλέψει –ανάμεσα σε άλλα- το πόσο καλή μητέρα θα γινόταν.Η ίδια πιστεύει ότι η ομορφιά της Ελένης τη βοήθησε στη καριέρα της, αλλά της έφερε εμπόδια στη προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μενεγάκη είπε με χιούμορ πως όταν είχε μείνει έγκυος στην Ελένη περίμενε αγοράκι και πως όταν την είδε στο μαιευτήριο με λίγα μαλλάκια και ξανθωπή, προτιμούσε ένα μελαχρινό αγοράκι.

Επίσης, η μητέρα της Ελένης όχι μόνο δε τη βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά την εμπόδισε κιόλας! Φυσικά όχι γιατί δεν ήθελε να πετύχει η κόρη της, αλλά γιατί σα μάνα φοβόταν για το μέλλον του παιδιού της.

Ο ρόλος «που ταιριάζει γάντι» στην Ελένη είναι εκείνος της μητέρας. Και δεν είχε άδικο, αφού η Ελένη είναι μια εξαιρετική μητέρα!

H συνέντευξη αυτή δείχνει το πόσο καλή σχέση έχει η Ελένη Μενεγάκη με τη μητέρα της και την αμοιβαία αγάπη της μιας για την άλλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More