Blogger news

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο Σπύρος που έγινε… Δέσποινα. Η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας μετά την αλλαγή φύλλου



Ο αρρενωπός Σπύρος αποτελούσε πόλο έλξης της τοπικής κοινωνίας που ζούσε και εργαζόταν. Γόνος μικροαστικής οικογένειας και όντας το μοναδικό αγόρι, κουβάλαγε βαρύ ηθικό φορτίο… Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, προτιμούσε οποιαδήποτε κοριτσίστικη δραστηριότητα, νομίζοντας πως




έτσι είναι, μην έχοντας καν αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα του. Μεγάλωνε, πιστεύοντας πως είναι κορίτσι και κάνοντας όνειρα για το πριγκιπόπουλο που θα έρθει να τον πάρει, διαλέγοντας τον ανάμεσα σε όλα τα κορίτσια του χωριού.
Τόσο γλυκά και αγνά όνειρα που στις αρχές της εφηβείας του έγιναν οι εφιάλτες και η κόλασή του. Η υπέρμετρη λατρεία και ο σεβασμός προς την οικογένεια του, τα πρέπει που πότιζαν το μυαλό του, τον έκαναν πια να ακολουθήσει το δρόμο ενός «φυσιολογικού Σπύρου»…Δε πλήγωνε κανέναν από τους δικούς του…Ήταν ο αγαπημένος γιος που στήριζε την οικογένεια, υπόδειγμα εργατικότητας, ηθικής και εντιμότητας…Ήταν το καλό παιδί για όλους, που τα βράδια εξακολουθούσε να μη κοιμάται κάνοντας το ίδιο όνειρο…το όμορφο  που θα έρθει να τον πάρει…|

Ο Σπύρος ζούσε μια κόλαση, πονούσε βαθιά. Δεν ήταν ένας άντρας που του άρεσαν οι άνδρες, ήταν μια γυναίκα παγιδευμένη σε ένα αντρικό σώμα. Έτσι ένοιωθε να χάνει τον εαυτό του, έναν εαυτό που ποτέ δεν είχε βρει. Ενοχές και τύψεις για όλα, ακόμα και για τα κλεφτά βλέμματα στους άντρες που του άρεσαν. Είχε απαγορεύσει στον εαυτό του το κάθετι, να αγαπήσει, να κάνει σεξ, οτιδήποτε που είχε σχέση με το ίδιο φύλο. Πίστευε ότι ευθύνεται ακόμα και για τους ομοφυλόφιλους που τον πλησίαζαν, αποκαλώντας τον εαυτό του «αδερφή».

Απέλπιδες προσπάθειες δημιουργίας μιας σχέσης με το γυναικείο φύλο που στην κυριολεξία τον κυνηγούσε, τον απογοήτευαν ακόμα πιο πολύ. ‘Ένοιωθε τύψεις για το γεγονός ότι κορόιδευε τα κορίτσια. Τότε είναι που βρήκε καταφύγιο στην ομάδα των τραβεστί ξεκινώντας την παρένδυση, ένα γεγονός που τον έκανε να είναι έξω από τα όνειρα και τον εαυτό του. Εκεί κάπου, αρχίζει η οργάνωση του σχεδίου. «Θα γίνω μια τέλεια γυναίκα πάση θυσία όσος καιρός και όσα χρήματα χρειαστούν γιατί αυτό νοιώθω, τίποτα λιγότερο.»

Πέρασε χρόνια μοναξιάς, αποδοκιμασίας, εχθρότητας… Δούλεψε σκληρά για να πραγματοποιήσει το ένα και μοναδικό του όνειρο, την αλλαγή φύλου, αποφασίζοντας να διορθώσει το λάθος του Θεού που τόσο σέβεται μέχρι σήμερα χωρίς πότε να τον κατηγορεί για αυτά που πέρασε, χωρίς ποτέ να αναρωτηθεί « γιατί σε μένα». Προχωρούσε και μεταμορφωνόταν σε μια γλυκιά κοπέλα, συνεσταλμένη, ηθική και καλόκαρδη. Αισθανόταν πως τώρα βρίσκεται στο σωστό δρόμο… και φτάνει η ώρα της τελικής διόρθωσης ύστερα από πολλές επισκέψεις σε κορυφαίο επιστήμονα του είδους στο εξωτερικό και ύστερα από δεκάδες ώρες ψυχοθεραπείας που τον προετοίμασε για το ύστατο βήμα, το βήμα της τελικής διόρθωσης φύλου…
Και ιδού η Δέσποινα!!! Υπέροχη εσωτερικά και εξωτερικά, απόλυτα ισορροπημένη, ένας βαθιά πνευματικός άνθρωπος, που όμως εξακολουθεί να έχει το ίδιο όνειρο όπως παιδί, το βασιλόπουλο που θα έρθει να την πάρει…Ζώντας με την αγγελική μορφή της Δέσποινας πραγματικά θα βρίσκεται στον παράδεισο.

Η Δέσποινα δικαιούται τον τίτλο του αγγέλου, υπηρετώντας και βοηθώντας τον Δημιουργό ώστε να κατέχει πάντα το αλάθητο!!!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο βιβλίο της κυρίας Δέσποινας Μακρή το οποίο ετοιμάζεται με τη συγγραφική επιμέλεια της κυρίας Εριφίλης Σαμάνου.

Πηγή: http://xpleasure-xpleasure.blogspot.com/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More