Blogger news

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Βάφτισε την κόρη του ο Χρήστος Δάντης

της: Mαίρης Κάντα


Ο Χρήστος Δάντης και η Τζένη Βουτσινού βάφτισαν την επτά μηνών κορούλα τους. Το μυστήριο τελέστηκε στη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στο Θησείο. Κουμπάρος ήταν ο στενός φίλος του τραγουδιστή, δικηγόρος αλλά και στιχουργός Βασίλης Καπερνάρος.


Πρόσφατα μάλιστα συνεργάστηκαν και στη νέα δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Δάντη, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στη οποία συμμετείχαν κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Το όνομα της μικρής προέκυψε από το όνομα της μητέρας της Τζένης, Μαρία και από το όνομα της μητέρας του γνωστού τραγουδιστή Ζορζέτα. Ο συνδυασμός και των δύο δημιούργησε το Μαριζέτα.

Ο τραγουδιστής, ντυμένος στα λευκά και με μακρύ μαλλί όπως παλιά, έδειχνε περισσότερο ευτυχισμένος από κάθε άλλη φορά. Η σύντροφος του Τζένη επέλεξε ένα ροζ ρομαντικό φόρεμα και δεν σταμάτησε λεπτό να έχει στην αγκαλιά της τη μικρή.

Στο πλευρό του Χρήστου Δάντη ήταν ο μεγάλος του γιος από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη που ζει μόνιμα στη Αμερική και έχει έρθει για διακοπές στη Ελλάδα.

Φυσικά, από τη βάφτιση δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν φίλοι του λαμπερού ζευγαριού, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσα τους ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος με τη σύζυγο του, η Μαργαρίτα Δρούτσα με τον σύζυγό της και τραγουδιστή Γιάννη Τόλμη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Γιάννης Καραλής και πολλοί ακόμα.


http://www.ladynews.gr/ln/viewarticle.asp?a=2838

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More