Blogger news

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Beyonce: Τωρα και φεμινιστρια!



Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε η νέα φωτογράφηση της εκρηκτικής Beyonce. Η σέξι τραγουδίστρια, πόζαρε για λογαριασμό του «Harper’s Bazaar» και έκανε την ανατροπή.


Αντί να μιλήσει για τα κλασικά, ξέρετε έρωτες, παιδιά, οικογένεια κ.τ.λ, μεταμορφώθηκε σε … εκρηκτική φεμινίστρια!

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε πριν περίπου δυο μήνες στην Αίγυπτο, η Beyonce υπερασπίστηκε με σθένος τα δικαιώματα των γυναικών:

«Υπήρχαν πολλές γυναίκες στο κοινό με μπούρκες. Και τραγουδούσαν όλες μαζί το “Irreplaceable”. Ήταν καταπληκτικό!», εξομολογείται στη συνέντευξη της.

«Μερικοί άνδρες ήταν πολύ συγχυσμένοι! Ήταν σαν να ήθελαν να πάρουν τις συζύγους τους και να φύγουν από την συναυλία. Κάποιοι άλλοι, ήταν πολύ ενοχλημένοι!», λέει η 29χρονη τραγουδίστρια, που τα βρήκε δύσκολα στην Αίγυπτο, μιας και πολλές υπερ-συντηρητικές ισλαμικές οργανώσεις δεν την ήθελαν στη χώρα, θεωρώντας πολύ σέξι και προκλητικά τόσο τα ρούχα, όσο και τα κουνήματα της.
Η Βeyonce παραδέχεται ότι ανέκαθεν υπήρξε φεμινίστρια. Ωστόσο θεωρεί πως το κίνημα χρειάζεται άλλο όνομα: «ένα πιο πιασάρικο, όπως το “Bootylicious”».

Για την Τεξανή τραγουδίστρια, είναι πολύ περίεργο όταν βλέπει «γυναίκες να κυκλοφορούν έξω ΜΟΝΟ με τους συζύγους τους. Με τρομάζει αυτό. Γιατί να συμβαίνει; Οι γυναίκες πρέπει να βγαίνουν έξω και με τις φίλες τους».

Όσο για τη γυναίκα που θεωρεί πρότυπο της; Δεν είναι άλλη από την Gwyneth Paltrow:«Η Gwyneth είναι αυτό που θέλω να γίνω εγώ μια μέρα. Πας σπίτι της και δεν θέλεις να φύγεις. Παίζει συνεχώς με τα όρια της και τα καταφέρνει», λέει όλο θαυμασμό η Βeyonce.

Στις 4 Σεπτεμβρίου, μπαίνει στην τρίτη δεκαετία της ζωής της. Πως νιώθει γι΄αυτό; Πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ: «είναι μια πιλοτική φάση στη ζωή μου! Μετασχηματίζομαι ως γυναίκα και μπορώ επιτέλους να εκφραστώ όπως εγώ θέλω, και όπως είμαι στην πραγματικότητα!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More