Blogger news

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ναταλια Γερμανου: Τελικα εχει σχεση με τον Μαριο Αθανασιου;



Για το μέλλον της στο κανάλι της Κάντζας, την παρουσία του Μάριου Αθανασίου το βράδυ της Πέμπτης στο club Ακρωτήρι όπου παίζει μουσική εκείνη, αλλά και τα σχόλια του Αντώνη Βαρδή για τον Νίνο και την Τάμτα, μίλησε στην κάμερα του «Summer Live» η Ναταλία Γερμανού.


Η παρουσιάστρια του Alpha επανέλαβε πως με τους ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας έχουν συμφωνήσει μόνο προφορικά για την ανανέωση της συνεργασίας τους: «Φέτος τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ρευστά, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Εμείς, ναι μεν στα λόγια έχουμε πάρει ένα αχνοπράσινο φως για το “Μες στην καλή χαρά”, αλλά το “Chart Show” είναι πιο σίγουρο με δεδομένο ότι υπάρχουν έξι νέα επεισόδια γυρισμένα. Δεν μπορώ να σας πω με βεβαιότητα τίποτα, τα πάντα είναι στο χέρι του καναλιού!».

Όσο για την παρουσία του Μάριου Αθανασίου το ίδιο βράδυ στο Ακρωτήρι, όπου τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Alter, η Ναταλία Γερμανού δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, καθώς έχει ήδη διαψεύσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. «Ο Μάριος απλά δεν είχε τύχει να έρθει να με δει στο Ακρωτήρι και ήρθε σήμερα» αρκέστηκε να δηλώσει.

Τέλος, σχετικά με πρόσφατα σχόλια του Αντώνη Βαρδή για τον Νίνο και την Τάμτα, αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο αντρών, ξεκαθάρισε τη θέση της, λέγοντας: «Εγώ είμαι πάρα πολύ μικρή για να κρίνω το μέγεθος του καλλιτέχνη που έχει ο Αντώνης Βαρδής. Πιστεύω ότι έχει τα χρόνια και την ιστορία να εκφράσει δημόσια την άποψή του. Ο κόσμος και η νεολαία αποφασίζει όμως, τελικά ποιον θέλει και ποιον δεν θέλει, αλλά σίγουρα σέβομαι την άποψη του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More