Blogger news

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Για διακοπες στη Σαντορινη η Rihanna



Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, γνωστή και για τις θεσπέσιες καμπύλες της, αναμένεται να φτάσει στο πιο ιδιαίτερο νησί του κόσμου στις 20 Αυγούστου.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, θα μείνει σε σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στην Οία, που αποτελεί το πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού. Η σταρ, εξάλλου, έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Η πληροφορία της «Espresso» προέρχεται από έγκυρη πηγή, σύμφωνα με την οποία η διάσημη σταρ έχει επισκεφτεί και παλιότερα τη το νησί, σε χρόνο που κανείς δεν την πήρε είδηση, μόνο και μόνο για να απολαύσει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου και στο πέλαγος κυριαρχούν τα πορφυρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης, που είναι από τα καλύτερα του κόσμου.

Άνθρωπος της διάσημης pop star, που επικοινώνησε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν ζήτησε κάτι παράλογο για λογαριασμό της (τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή), εκτός του να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα κατά την παραμονή της εκεί. Και, φυσικά, να υπάρξει ασφάλεια που θα την προστατεύει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More