Blogger news

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Γιατι δεν παραδεχεται τον χωρισμο η Ευη;



Η εξομολόγηση του Λάμπη Λιβιεράτου στην πρωινή εκπομπή του MEGA την Πέμπτη επιβεβαίωσε αυτό που ουσιαστικά γνώριζαν όλοι εδώ και πολύ καιρό: πως ο γάμος του με την Εύη Αδάμ έχει τελειώσει. Εκείνη, όμως, γιατί δεν το έχει παραδεχθεί ακόμα;

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της Τατιάνας Στεφανίδου, η Εύη Αδάμ ήταν διπλωματική: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Ούτως ή άλλως, το έκανε εκείνος, όπως αντιλαμβάνομαι... Εγώ ήμουν στο σχολείο με τα παιδιά για τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Εφόσον δεν άκουσα τι είπε... και εφόσον εκείνος όντως κάτι είπε, αρκεστείτε σε αυτό!».

Αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό ήταν ότι η Εύη προσπαθούσε περισσότερο για αυτό τον γάμο, κυρίως για χάρη των παιδιών. Το ζευγάρι είχε φτάσει πολλές φορές στα όρια του χωρισμού- όλοι θυμούνται εξάλλου τον άσχημο καβγά που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Άλλοι κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα που τους είχαν φέρει στο σημείο να θέλουν να πουλήσουν το πολυτελές σπίτι τους στη Δροσιά, γεγονός που δεν βοηθούσε την επίλυση των προβλημάτων του ζευγαριού.

Στις αρχές του φθινοπώρου εκείνη είχε θεαθεί να ψωνίζει μόνη της δύο φορές σε σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι - πολύ μακριά δηλαδή από το σπίτι της, κάτι που είχε εντείνει τις φήμες περί χωρισμού- τις συγκεκριμένες φήμες είχε αρνηθεί και τότε πεισματικά. Άτομα από το περιβάλλον του Λάμπη, πάντως, λένε πως ο γνωστός τραγουδιστής πήγε στο «Πρωινό mou» αποφασισμένος να μιλήσει για τον χωρισμό, σε αντίθεση με εκείνη που δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More