Blogger news

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το Athensheart και ο W.I.N. HELLAS για την εξαλειψη της βιας κατα των γυναικν


Το εμπορικό κέντρο athensheart και ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS ενώνουν τις δυνάμεις τους και τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ενημερώνοντας σχετικά κάθε επισκέπτρια και επισκέπτη, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, 17:00-21:00.





Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κεντρικό επίπεδο του athensheart και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών, εκπρόσωποι του W.I.N. HELLAS δίνουν το παρόν και περιμένουν τους επισκέπτες για να τους ενημερώσουν για τη δράση του Οργανισμού.

Την πρωτοβουλία του athensheart και του W.I.N. HELLAS στηρίζουν γνωστά ονόματα της showbiz, που υπόσχονται να παρευρεθούν σε αυτή την ξεχωριστή δράση ευαισθητοποίησης του κοινού.

Με αφορμή τη συνεργασία W.I.N. HELLAS και athensheart, η Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, δήλωσε σχετικά: «Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών αποτελεί για εμάς κάθε χρόνο, την αφορμή για να υπενθυμίσουμε στο κοινό ότι το πρόβλημα της σωματικής και ψυχολογικής βίας κατά των γυναικών είναι υπαρκτό και πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπισή του. Φέτος αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτή την ημέρα σε συνεργασία με το athensheart, για να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο κόσμο για το πρόβλημα. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζει κάθε γυναίκα είναι ότι ο W.I.N. HELLAS βρίσκεται σταθερά δίπλα στις γυναίκες, που χρειάζονται συμπαράσταση και φροντίδα».



Επισκεφθείτε κι εσείς το athensheart για να ενημερωθείτε για τη δράση του W.I.N. HELLAS και να μάθετε πώς να συμβάλετε στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.





Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Ώρες λειτουργίας καταστημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00

Cafe - Εστιατόρια: Δευτέρα - Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.

Άνετο parking 750 θέσεων

Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr





W.I.N. HELLAS, Υγείας 33, Βούλα 16673

Τηλ: 210-8996636, E-mail: info@winhellas.gr, Website: www.winhellas.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More