Blogger news

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ποια γνωστη πανελιστρια του ALTER χρωσταει σε delivery;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!


Η γνωστή πανελίστρια του Alter
, έχει κάνει στο παρελθόν και την προσπάθειά της στην υποκριτική χωρίς βέβαια τελικά να ασχοληθεί εκτός από την παρουσία της σε ρόλο κομπάρσου στη σειρά, αν θυμάστε, ''Βαρβαρότητες''.

Τα τελευταία χρόνια βγαίνει στο πάνελ μεσημεριανών εκπομπών και φέτος ήταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ''Πολύ Μπλα Μπλα''. Όπως όλοι άνθρωποι έπινε τον καφέ της κάθε πρωί!

Βέβαια το τεφτέρι του delivery από όπου έπαιρνε τον καφέ της η κυρία Αλεξάνδρα Τσόλκα έχει μαζέψει πολλούς αριθμούς, αφού τα χρωστάει και όπως του λέει ''Δεν έχει ανοίξει το λογιστήριο του Alter ακόμη''.

Άκουσον΄άκουσον! Λέει στο παλικάρι ότι το λογιστήριο του Alter είναι κλειστό και μόλις ανοίξει θα του τα δώσει, ένα κανάλι που όλοι ξέρουμε ότι είναι στα πρόθυρα του οριστικού κλεισίματος αφού έχει απλήρωτους για μήνες του εργαζόμενους.

Παρόλο που δεν είχε να δώσει τα χρήματα που χρωστούσε η κυρία Τσόλκα, συνέχιζε να παραγγέλνει καφέδες από το ίδιο κατάστημα αλλά τη λυπητερή δεν την πλήρωνε ποτέ και το ποσόν αυξληθηκε αρκετά. Το αποτέλεσμα είναι το παλικάρι που δουλέυει delivery να βάλει από την τσέπη του για να μη χάσει τη δουλειά του.

Τα συμπεράσματα δικά σας....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More