Blogger news

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Βικυ Λεανδρος:"Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες...απατεωνες και διεφθαρμενοι"

Βίκυ Λέανδρος:Δεν είναι όλοι οι Έλληνες...απατεώνες και διεφθαρμένοι
Στον αντίποδα των ανθελληνικών δηλώσεων της Νάνας Μούσχουρη, έχεται η Βίκυ Λέανδρος να δώσει την δική της θέση για ότι συμβαίνει στην χώρα μας.

Η τραγουδίστρια λοιπόν μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Tagespiegel και σχολίασε την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας αλλά και την γενικότερη κατάσταση που βιώνουμε.«Όταν διαβάζω τίτλους όπως, βγάλτε τους άφραγκους Έλληνες από το ευρώ, το βλέπω λίγο πιο νηφάλια και διαφοροποιημένα. Μπορεί να υπάρχει και κάποια αλήθεια σ’ αυτό, όμως δεν είναι όλοι οι Έλληνες...απατεώνες και διεφθαρμένοι.

Δεν νιώθω προσβεβλημένη με τέτοιες δηλώσεις όμως ξέρω πώς σκέφτονται οι Έλληνες. Υπήρξαν αρκετά άρθρα που ήταν πολύ προσωπικά, πολύ οδυνηρά. Και τα ΜΜΕ δεν εκφράζονταν έτσι όταν επρόκειτο για την Ισπανία ή την Ιταλία», λέει η εξαιρετική ερμηνεύτρια και καταλήγει: «Συχνά λένε ότι οι Έλληνες δε θέλουν καθόλου μεταρρυθμίσεις. Αυτό δεν ισχύει.

Ένα μέρος του πληθυσμού δεν γνώριζε καν ότι η χώρα τους υποφέρει. Ο μέσος μισθός είναι 800 ευρώ. Αν τώρα παίρνουν 20 ή 30% λιγότερο είναι λογικό να βγουν στους δρόμους. Οι οικογένειες δίνουν τα παιδιά τους στα παιδικά χωριά SOS γιατί δεν μπορούν να τα ταΐσουν. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ στην Ελλάδα».
 
 http://www.ofono.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More