Blogger news

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τραυματίστηκε σοβαρά η Χριστίνα Παππά



Ένα σοβαρό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια της πρόβας της για το Dancing on Ice η
Χριστίνα Παππά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η κάμερα βρέθηκε έξω από το χώρο που γινόταν η πρόβα την ώρα που μεταφερόταν η ηθοποιός στο νοσοκομείο με αναπηρικό καροτσάκι.
Η Χριστίνα Παππά δεν μπορούσε να μιλήσει από τον πόνο, ενώ οι συνοδοί της με προσεκτικές κινήσεις προσπαθούσαν να τη βάλουν στο αυτοκίνητο για να την πάνε να βγάλει ακτινογραφία.
Ούτε η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια φιγούρα στις πρόβες είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το γοφό της.
Οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ενδιαφέρον και τώρα όλοι περιμένουν τη γνωμάτευση του γιατρού που θα κρίνει και αν τελικά η Χριστίνα Παππά θα συνεχίσει στο Dancing.
Είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός που έχει συμβεί στις πρόβες του show μετά από εκείνους του Κ. Χριστοφόρου και της Ι. Πηλιχού.
Η χορογραφία της ηθοποιού για το live της Κυριακής ήταν αρκετά απαιτητική. Κατά τη διάρκεια της πρόβας ο χορευτής της, της εξηγούσε πώς θα κάνει μια φιγούρα. Δεν πρόλαβε όμως να την πιάσει κι εκείνη έπεσε άγαρμπα στην παγοπίστα και χτύπησε σοβαρά.
Τώρα και η Χριστίνα και η παραγωγή του show περιμένουν με αγωνία για να δει αν τελικά θα μπορέσει να συνεχίσει ή αν αυτός ο τραυματισμός της θα της στοιχίσει τη συμμετοχή της.

Πηγή : blog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More