Blogger news

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η κριση "χτυπησε" και τη Showbiz!

Η κρίση χτύπησε και τη Showbiz!
Τον καλλιτεχνικό χώρο φαίνεται ότι χτύπησε η οικονομική κρίση αφού όλο και περισσότεροι ηθοποιοί και τραγουδιστές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Για αυτό φρόντισαν να στραφούν και σε άλλα επαγγέλματα προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν. Οι περισσότεροι από αυτούς όπως διαβάζουμε και στη Real News επέλεξαν με τις οικονομίες που είχαν στην άκρη να επενδύσουν επιχειρηματικά.

Χαρκατηριστικό παράδειγμα είναι και η δήλωση του Ορέστη Τζιόβα: "Δεν ντρέπομαι να κάνω άλλο επάγγελμα. Μέχρι πρόσφατα, όταν δεν έπαιζα στο θέατρο δούλευα σερβιτόρος στο μαγαζί της Κατερίνας Παπουτσάκη. Τώρα θα ψάξω να βρω κάτι με πρωινό ωράριο".
Ποιοι έγιναν επιχειρηματίες
Οι ηθοποιοί Κώστας Αποστολάκης και Μέμος Μπεγνής άνοιξαν εστιατόριο. Ο πρώτος στο κέντρο της Αθήνας και ο δέυτερος στη Σαλαμίνα.
Τον ίδιο δρόμο επέλεξε και η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία διατηρεί εστιατόριο με σπιτικές λιχουδιές στο Μικρολίμανο.
Η Αποστολία Ζώη από την άλλη επένδυσε σε μπαρ στο Γκάζι ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης έγινε ιδιοκτήτης ενός καφέ - μπαρ στα Βόρεια Προάστια.

Σχεδιάστριες Μόδας
Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε τη Χριστίνα Παππά να δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της μόδας αφού μαζί με την Τζο Τόγκου έχουν ανοίξει κατάστημα με ρούχα στα Νότια Προάστια.

Στον ίδιο χώρο κινείται τελευταία και η Μαρία Κορινθίου, η οποία ξεκίνησε να σχεδιάζει παπούτσια για γνωστή εταιρία υποδημάτων ενώ σύντομα σκέφτεται να επεκταθεί και στις νυφικές δημιουργίες.

Καταστηματάρχης
Κατάστημα με οπτικά στον Βύρωνα διατηρεί ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαίδης.

Μεταφραστής
Με τη σκηνοθεσία, τη διδασκαλία υποκριτικής και τη μετάφραση ασχολείται τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος αφού είδε και απόειδε ότι με την υποκριτική και δουλειές δεν υπάρχουν αλλά και λεφτά δεν μπαίνουν στο ταμείο.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More