Blogger news

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Που πανε οι παρουσιαστες του ALTER



Ένα ένα τα μεγάλα ονόματα του Alter εγκαταλείπουν τις ελπίδες τους για ανάκαμψη του καναλιού του Μπουρναζίου και αναζητούν καινούργια επαγγελματική στέγη… Με ποια κανάλια συζητούν; Μέχρι στιγμής επίσημα ανακοινώθηκε η συνεργασία του Γιώργου Αυτιά με τον ΣΚΑΪ, ενώ οι....φήμες θέλουν και τη συμπαρουσιάστριά του Μάγδα Τσέγκου να τον ακολουθεί ως συμπαρουσιάστριά του επίσης και να υπογράφει άμεσα συνεργασία με το σταθμό. Ο Νίκος Χατζηνικολάου όπως γνωστοποίησε σήμερα μέσω του Twitter του μιλάει για καινούργια συνεργασία αφού θεωρεί πλέον παρελθόν το Alter, και όπως συζητιέται έντονα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1, όπου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις καθημερινές και θα έχει και δική του εκπομπή.
Ο Άκης Παυλόπουλος οι φήμες θέλουν να μετακινείται στο Extra3 για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου καθώς εκεί η θέση αδειάζει με τη μετακίνηση του Γιάννη Παπαγιάννη σε ρόλο σχολιαστή στο δελτίο του Alpha.
Και η Αγγελική Νικολούλη κάνει τις κινήσεις της όπως άλλωστε είπε και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της προς τους αναγνώστες της το οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα της και σύντομα θα τη δούμε σε κανούργιο κανάλι. Οι συζητήσεις της παρουσιάστριας κινούνται προς δύο κατευθύνσεις: από τη μία συζητάει με τον Alpha, ενώ από την άλλη οι φήμες τη θέλουν να συζητάει και με τον ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις βέβαια τρέχουν και εντός των επόμενων ημερών θα έχουμε και νεότερα.

Πηγή : golema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More