Blogger news

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Εξαλλος ο πατερας της Amy Winehouse με τον Gaultier!


Την έντονη διαφωνία του για την τελευταία επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier, εξέφρασε ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch.

Οι εμφανείς αναφορές του Γάλλου σχεδιαστή, στον τρόπο που ντυνόταν η Winehouse, στην εμμονή της στα 50's αλλά και στο τρόπο μου συνδύαζε τα ρούχα, εξόργισαν τον πατέρα της τραγουδίστριας.
Ο Gaultier θέλoντας να αποτίσει ένα φόρο τιμής στη Winehouse, σχεδίασε συγκεκριμένα κομμάτια που παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στην επίδειξή του στο Παρίσι.
"H Αmy, χωρίς να είναι ρετρό, ήταν σύγχρονη. Για τον λόγο αυτόν άγγιξε όλες τις γενιές", δήλωσε ο Gaultier και κατέληξε: "ο μεγαλύτερος φόρος τιμής είναι ο θαυμασμός που τρέφω γι´ αυτήν".

Την ίδια ώρα ο Mitch Winehouse δήλωνε: "Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτόν τον... χωρίς ευαισθησία φόρο τιμής".
Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε έξι μήνες μετά το θάνατο της Winehouse, και αυτή η χρονική συγκυρία ήταν η αφορμή να ξεσπάσει ο πατέρας της, ο οποίος έγραψε στο twitter του: "Δεν στηρίζουμε τη κολεξιόν του Jean Paul Gaultier. Είναι κακόγουστη".
Όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες της πασαρέλας - που μεταξύ άλλων μοντέλων ήταν και η Ελληνίδα Δωροθέα Μερκούρη- ο πατέρας της τραγουδίστριας, δήλωσε συγκλονισμένος στη εφημερίδα "Sun": " Η οικογένεια αναστατώθηκε όταν είδε αυτές τις φωτογραφίες, ήταν ένα σοκ. Ακόμα θρηνούμε για το χαμό της, κι αυτή η εβδομάδα της εξάμηνης επετείου από το θάνατό της, ήταν πολύ δύσκολη".
Μάλιστα οι αιχμές του πατέρα της Winehouse ήταν σαφείς, όταν δήλωσε πως η εικόνα της κόρης του χρησιμοποιήθηκε για να πουλήσουν κάποιοι ρούχα. Σε αντίθεση, όπως δήλωσε, κανείς δεν έκανε κάποια δωρεά στο Ίδρυμα Amy Winehouse, που βοηθά ευάλωτα άτομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More