Blogger news

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τα βασικα λαθη των γυναικων στο σεξ


Τι κάνει τις γυναίκες υπέροχες στο κρεβάτι; Ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος να μας απαντήσει, εκτός από τον ερωτικό τους σύντροφο. Μετά από εκτεταμένες έρευνες με άνδρες όλων των επιπέδων, επαγγελμάτων και σχέσεων, το ask4, κατέληξε  στα πέντε κυριότερα γυναικεία αμαρτήματα. Ακόμη και εάν έχετε ως πρότυπό σας και παραδειγματίζεστε συνεχώς από το Kama Sutra, δεν θα μπορέσετε ποτέ να γίνετε η αγάπη της ζωής του εάν δεν αισθάνεστε πραγματικά απελευθερωμένη γι’ αυτά που κάνετε.

1. Δεν είναι αρκετά ενημερωμένες γύρω από το σεξ
Φέρεται ανόητα και παιδιάστικα κάθε φορά που προσπαθώ να της πω πώς να με αγγίζει για να με ερεθίσει. Πιστεύει ότι είναι γλυκιά, αλλά εγώ το βρίσκω προσβλητικό το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα για το πώς λειτουργεί το πέος μου, αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν έχει καν το ενδιαφέρον να μάθει.’’

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο φίλος μας έχει απόλυτο δίκιο, γιατί οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν κάποια βασικά ανατομικά στοιχεία. Είναι αλήθεια πως ότι άρεσε και ερέθιζε τον ένα ερωτικό σας σύντροφο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αρέσει και στον επόμενο. Τα γεννητικά όργανα είναι φτιαγμένα με το ίδιο τρόπο με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε κοινά σημεία ερεθισμού. Το σεξ μοιάζει λίγο με την δακτυλογράφηση. Μπορούν όλοι να καθίσουν μπροστά από έναν υπολογιστή και να γράφουν χρησιμοποιώντας τα δύο τους δάχτυλα.
Ποτέ όμως δε θα γίνουν σαν αυτούς που χρησιμοποιούν και τα 10 και έχουν παρακολουθήσει και μαθήματα τυφλού συστήματος. Αγοράστε λοιπόν ένα καλό βιβλίο για το σεξ και μελετήστε. Όταν μάθετε τα βασικά, συνδυάστε το και με προσωπική αναζήτηση, αγγίζοντας και δοκιμάζοντας τις διάφορες ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας και να είστε σίγουρες ότι θα είστε πολύ καλύτερη ερωτική σύντροφος, από το κοριτσάκι που συμπεριφερόταν αμήχανα επειδή δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει.

2. Οι γυναίκες περιμένουν από τους άνδρες να διαβάσουν τις σκέψεις τους

‘’Τη ρώτησα εάν είχε οργασμό και μου είπε όχι. Τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι αυτό που θα ήθελε ήταν να της κάνω στοματικό έρωτα, αλλά εγώ δεν το έκανα. Και ότι εάν πραγματικά την αγαπούσα θα έπρεπε να ξέρω τι πραγματικά θέλει’’.

Συγνώμη κορίτσια, αλλά και αυτή τη φορά θα είμαι με το μέρος των ανδρών. Το να περιμένετε ο ερωτικός σας σύντροφος να μαντεύει κάθε σας επιθυμία αυτό είναι γελοίο. Επειδή κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς και θέλει να σας ευχαριστεί δεν σημαίνει ότι είναι και ο μάντης με την κρυστάλλινη γυάλα. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι οι ερωτικοί τους σύντροφοι έρχονται εφοδιασμένοι με ένα καταπληκτικό ραντάρ, το οποίο τους επιτρέπει να γνωρίζουν τη διάθεση και τα θέλω των ερωτικών τους συντρόφων. Λοιπόν μιλήστε ανοιχτά και πείτε αυτά που αισθάνεστε και θέλετε, γιατί όπως όλοι ξέρουμε οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

3. Όλες στην αρχή δείχνουν να τους αρέσει το σεξ. Όταν όμως μια σχέση σοβαρέψει, χάνουν κάθε ενδιαφέρον

Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες μετά από ένα χρονικό διάστημα σχέσης παύουν να ενδιαφέρονται για το σεξ. Ότι όλα αυτά τα προσποιούνται στην αρχή, μέχρι να τον κατακτήσουν. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια πιο λογική εξήγηση στα παραπάνω λεγόμενα των ανδρών. Οι γυναίκες βαριούνται το σεξ όταν αυτό γίνεται προβλέψιμο. Και εάν νιώθουν πλήξη, είναι δύσκολο να φθάσουν σε οργασμό επειδή χρειάζονται περισσότερη εγκεφαλική διέγερση για να φθάσουν στην αποκορύφωση.
Παραδέχομαι ότι αυτή δεν είναι και από τις πιο υγιείς συμπεριφορές, αλλά είναι κατανοητή. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ήθελαν να έχουν το ίδιο γεύμα κάθε βράδυ, έτσι και τα περισσότερα ζευγάρια είναι βαρετό όταν ακολουθούν την ίδια ρουτίνα κάθε βράδυ κάνοντας σεξ με τον ίδιο τρόπο. Αλλάξτε ένα τουλάχιστον πράγμα κάθε φορά που κάνετε σεξ. Αυτό μπορεί να είναι μια διαφορετική στάση. Ένα διαφορετικό δωμάτιο. Τα φώτα αναμμένα ή σβηστά. Μπορεί να είστε ντυμένοι, μισόγυμνοι ή ολότελα γυμνοί. Με ή χωρίς μουσική. Είναι τόσο απλό. Με λίγη φαντασία και δουλειά γίνονται θαύματα.

4. Τα αφήνουν όλα στους άνδρες

'’Ποια είναι η διαφορά του να κάνεις σεξ στην κοπέλα σου (έχοντας μια μακροχρόνια σχέση )
από να τρως ένα μπολ με σπαγγέτι; Τουλάχιστον το σπαγγέτι κουνιέται και ξέρεις ότι είναι ζωντανό’’.

Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι δεν είναι μόνο ανδρική δουλειά η μύηση τους στο σεξ, αλλά ότι έχουν και αυτές μερίδιο ευθύνης. Λοιπόν πάρτε μερικές αρμοδιότητες και εσείς στην κρεβατοκάμαρα. Είναι χάσιμο χρόνου να περιμένετε από τον άνδρα να τα κάνει όλα, ενώ εσείς απλά ξαπλώνετε νωχελικά. Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας. Τα προκαταρτικά παιχνίδια είναι το κομμάτι που μπορείτε να ελέγξετε. Εάν θέλετε πραγματικά να τον εντυπωσιάσετε, μυήστε τον στο σεξ όπως εσείς γνωρίζετε την στιγμή που δεν θα το περιμένει.

5. Είναι υπερβολικές με την εξωτερική τους εμφάνιση και δεν απολαμβάνουν το σεξ

Οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι και τόσο σχολαστικοί με το γυναικείο σώμα όπως νομίζουν οι γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα για ένα τέλειο σώμα δεν είναι σίγουρα δική τους. Μερικούς έξτρα πόντους που προσθέτουν καμπύλες, οι άνδρες τους θεωρούν πραγματικά σέξι. Δεν σκέφτονται αυτή είναι χοντρή και πλαδαρή. Για αυτούς μεταφράζεται σε κάτι απαλό, ζεστό, γυναικείο και σίγουρα απολαυστικό. Σε μια έρευνα που έγινε στην Αμερική, οι γυναίκες που είχαν θετική ιδέα για τον εαυτό τους είχαν οργασμό 73% περισσότερο από τις άλλες γυναίκες. Οι συνεσταλμένες χωρίς αυτοπεποίθηση γυναίκες, έφθαναν σε οργασμό μόνο το 42% κάθε φορά. Τα σεξ είναι ότι γίνετε μέσα μας και όχι έξω μας. Το να είσαι καλός εραστής σου δίνει ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης. Αισθανθείτε σέξι και θα το καταφέρετε.

ofono.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More