Blogger news

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Εκτελεσαν κανις γιατι βγηκε απο το καλαθι μεταφορας του!


Οργή έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες του Ιντερνετ στην Κίνα η απόφαση των αρχών αεροδρομίου στο νότο της χώρας να σκοτώσουν "άνευ λόγου και με σκληρό τρόπο" ένα σκυλάκι κανίς που διέφυγε από το κλουβί μεταφοράς του.
Ο θάνατος, χθες, του ανυπεράσπιστου κανίς με το όνομα Γκε Γκε....
το οποίο ζύγιζε 2,2 κιλά, συζητείται έντονα σήμερα στο διαδίκτυο, το οποίο χρησιμοποιούν συχνά οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, σε μια χώρα στην οποία η φροντίδα των ζώων σπάνια αποτελεί προτεραιότητα.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Γκε Γκε, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Χαϊκού της επαρχίας Χαϊνάν, αποφάσισαν να σκοτώσουν "βάσει του νόμου" το σκυλάκι, όταν αυτό βγήκε από το κλουβί μεταφοράς του και έτρεξε στην πίστα του αεροδρομίου "απειλώντας" την ασφάλεια.
Φωτογραφίες του αιμόφυρτου κανίς αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών του.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες το σκυλάκι κατάφερε να βγεί από το κλουβί του δεν έγιναν γνωστές, αλλά η Hainan Airlines, η αεροπορική εταιρεία που μετέφερε το μικρό τετράποδο, ζήτησε συγγνώμη για τη θανάτωση του Γκε Γκε και ανακοίνωσε χθες τη διεξαγωγή έρευνας.
Σε ένα ανάλογο επεισόδιο που σημειώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία, καθυστέρησαν πάνω από δέκα πτήσεις, αλλά το σκυλάκι "συνελήφθη" σώο και αβλαβές.

Πηγή : newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More