Blogger news

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νικος Βερτης: Υποβληθηκε σε επεμβαση


Από τις συναυλίες κατευθείαν στο νοσοκομείο και στο χειρουργικό τραπέζι. Ο Νίκος Βέρτης υποβλήθηκε σε επέμβαση σε σημείο που μόνο στο άκουσμά του «τρομάζει» κάθε τραγουδιστής.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τους χιλιάδες θαυμαστές έζησε μια περιπέτεια που θέλει σύντομα να ξεχάσει. Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κύπρο, όπου έδωσε δύο μοναδικές συναυλίες και ξεσήκωσε το κοινό του, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφτεί μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Εδώ και καιρό ο Νίκος Βέρτης ένιωθε ενοχλήσεις στο λαιμό λόγω χρόνιου προβλήματος με τις αμυγδαλές του. Οι non stop εμφανίσεις του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» είχαν κουράσει πολύ τις φωνητικές του χορδές. Σε συνδυασμό λοιπόν με τις αμυγδαλές του, που τον ταλαιπωρούσαν πολύ, πήρε την απόφαση μετά το τέλος των υποχρεώσεών του να λύσει μια και καλή το πρόβλημα υγείας του.

Έτσι, ο Νίκος Βέρτης το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξονυχιστικές εξετάσεις. Το ιατρικό προσωπικό, εκτός από το πρόβλημα με τις αμυγδαλές του, διαπίστωσε και κάποιο μικρό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές του - κάτι που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι τραγουδιστές που ταλαιπωρούν τη φωνή τους πάνω στη σκηνή. Ο Νίκος Βέρτης, εκτός του ότι δουλεύει ασταμάτητα, είναι από τους λίγους που «ξεχνάνε» να κατέβουν από την πίστα.

Ο τραγουδιστής την Πέμπτη το μεσημέρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με πλήρη επιτυχία. Χθες μάλιστα πήρε εξιτήριο και τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως του συνέστησε ο θεράπων ιατρός του, θα βρίσκεται σε αφωνία και θα παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του. Στο πλευρό του ήταν συνέχεια ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα και δεξί του χέρι: ο αδελφός του Δημήτρης, ο οποίος πάντα προσέχει τον Νίκο και αποτελεί το άλλο του μισό.«Πράγματι, ο Νίκος υποβλήθηκε σε επέμβαση στις αμυγδαλές, επέμβαση που είχε προγραμματίσει από καιρό λόγω του απροχώρητου της κατάστασης. Με το που τελείωσε τις εμφανίσεις του στη “Fantasia” ήταν προτεραιότητά του. Άλλωστε, δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ήδη είναι στο σπίτι του» δήλωσε στην «Espresso» στενός συνεργάτης του τραγουδιστή.

Λίγες μέρες πριν από την ταλαιπωρία του αυτή ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό σε δύο μοναδικές συναυλίες στη Μεγαλόνησο. Παρά τις όποιες ενοχλήσεις στον λαιμό, διασκέδασε τους θαυμαστές του στο κέντρο «Παβίλειον», ενώ τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί δεκαπέντε μέρες πριν. Μόλις αναρρώσει ο Νίκος Βέρτης θα ξεκινήσει εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More