Blogger news

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Νικος Τερζης: Ο ξαφνικος θανατος που συγκλονισε τον συνθετη των πολλων επιτυχιων!



Τον θάνατο του πιο αγαπημένου του προσώπου θρηνεί ο Νίκος Τερζής. Ο γνωστός συνθέτης που έχει γράψει δεκάδες μεγάλες επιτυχίες είναι συγκλονισμένος από μια μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια που τον έκανε να χάσει τη γη από τα πόδια του...
Ο αναντικατάστατος άνθρωπος που δεν είναι πια κοντά του είναι η πολυαγαπημένη του μητέρα Αναστασία: Χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την υγεία της, το αντίθετο μάλιστα, η Αναστασία Τερζή «έφυγε» από έμφραγμα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς. Τραγική ειρωνεία; Το μεσημέρι της ίδιας μέρας πήρε τηλέφωνο τους στενούς συγγενείς της για να τους στείλει τις ευχές της για τον ερχομό του νέου έτους, λες και θα έφευγε για πάντα...
Στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου, ο Νίκος Τερζής αλλά και ο αδελφός του Παναγιώτης, που επίσης προέρχεται από τον χώρο της μουσικής, έχασαν, σύμφωνα με την Espresso, τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η σχέση που είχαν μαζί της ήταν μοναδική.
Σε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις του ο Νίκος Τερζής, που αποφεύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη μουσική κάνοντας αναφορά στη μητέρα του: «Θυμάμαι χαρακτηριστικά, όταν η μάνα μου έκλεινε το ραδιόφωνο, εγώ ως μωρό γκρίνιαζα και ούρλιαζα! Οταν δεν υπήρχε μουσική, ήμουν κακός (γέλια)! Τα έκανα όλα άνω κάτω».
Η κηδεία της Αναστασίας Τερζή θα γίνει αύριο στις 11.00 το πρωί από το Γ' Νεκροταφείο και κοντά στον γνωστό συνθέτη αναμένεται να βρεθούν αγαπημένοι του φίλοι από τον χώρο της μουσικής όπως η Ελενα Παπαρίζου (κατέκτησαν μαζί την 3η θέση στη Eurovision με το «Die for you»), αλλά και ο Σάκης Ρουβάς.
Πηγή : markos.tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More