Blogger news

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Δυο μνηστηρες για τον Σροιτερ


Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον Alpha, φέρνουν τον Αντώνη Σρόιτερ στους…
ριγμένους. Ο μέχρι σήμερα παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού θα παραχωρήσει τη θέση του στον Γιάννη Παπαγιάννη, και στην καλύτερη για τον ίδιο περίπτωση, θα παρουσιάζει ένα «προ-δελτίο», από τις 19.00 μέχρι τις 20.00, σε έναν αντίστοιχο ρόλο με εκείνον που είχε ο Άκης Παυλόπουλος στο Alter, για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του Αντώνη Σρόιτερ έχει αρχίσει πλέον να «παίζει» και για άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δελτία ειδήσεων.

Οι «μνηστήρες» για τον Αντώνη Σρόιτερ φαίνεται να είναι δυο, το Star και ο ΑΝΤ1. Ο Σταμάτης Μαλέλης βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ενός προσώπου που θα σηματοδοτήσει την ανανέωση για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, και ο Αντώνης Σρόιτερ φαντάζει ιδανική περίπτωση, από τη στιγμή που εμφανίζει σημαντική αποδοχή στα νεανικά κοινά.

Ο δεύτερος μνηστήρας, ΑΝΤ1, βρίσκεται σε φάση δημιουργικής ανατροπής, μετά την επικείμενη έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου, και των αλλαγών στο ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού. Ο Αντώνης Σρόιτερ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Θέμο Αναστασιάδη, λόγω και της συνεργασίας τους στο «Πρώτο Θέμα», και εκτιμάται ότι θα ενισχύσει ουσιαστικά το ενημερωτικό προφίλ του ΑΝΤ1.

Πηγή : statesmen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More