Blogger news

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι πιο μυστηριωδεις θανατοι της βιομηχανιας πορνο


Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία του πορνό, έχει γίνει μια τεράστια επιχείρηση με πολλά κέρδη και φανατικό κοινό που την παρακολουθεί και τη λατρεύει.


Μόνο με ένα κλικ του ποντικιού, μπορείς να ικανοποιήσεις σχεδόν κάθε προτίμηση, επιθυμία, ηδονή και φαντασίωση.
Μια βιομηχανία προοδευτική, που οι γυναίκες γίνονται πιο γνωστές και αμείβονται καλύτερα από τους άντρες.

Φόνοι, αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις είναι μερικοί μόνο απο τους μυστήριους θανάτους των παρακάτω πορνοστάρ...


Marilyn Chambers


Στις 12 Απριλίου του 2009 η Marilyn Chambers βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια απο την κόρη της. Στην αρχή, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ποιά ήταν η αιτία του θανάτου της, όμως αργότερα η αυτοψία του ιατροδικαστή αποκάλυψε πως πέθανε απο εγκεφαλική αιμορραγία και "ανεύρυσμα που έχει σχέση με καρδιακές παθήσεις.
 Η Champers , έγινε γνωστή στον κόσμο του πορνό, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία "Πίσω απο την πράσινη πόρτα". Η ταινία ήταν πολύ πρωτοποριακή για την εποχή, καθώς περιείχε σκληρές λεσβιακές σκηνές και είχε κέρδος 25 εκατομμύρια δολλάρια.
 Η Jenna Jameson, όταν πληροφορήθηκε τον τραγικό θάνατο της Chambers, δήλωσε "Ήταν πραγματικά ξεχωριστή και πρωτοπόρος. Πάντα τη θαύμαζα γιατι ξεκίνησε την καριέρα της την εποχή που η βιομηχανία του πορνό αποτελούσε μεγάλο ταμπού".


Shannon Michelle Wilsey


Ήταν ξημερώματα της 11ης Ιουλίου του 1994, όταν η Shannon Michelle Wilsey ή αλλιώς Savannah, κατευθυνόταν προς το σπίτι της μετά απο ένα πάρτι. Μαζί της στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ένας φίλος της και φαίνεται πως και οι δυό ήταν πολύ μεθυσμένοι.
Λίγο πριν φτάσουν σπίτι η Wilsey, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καρφωθεί με δύναμη σε ένα δέντρο. Ευτυχώς, βγήκαν και οι δύο ζωντανοί και επέστρεψαν σπίτι με τα πόδια. Η Savannah, είχε κοπεί άσχημα στο πρόσωπο και είχε σπάσει και η μύτη της.
Τότε ζήτησε απο το φίλο της να πάει να αναφέρει εκείνος το τροχαίο και να επιθεωρήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν. Όταν ο φίλος της έφυγε, η 23χρονη πήρε το όπλο και αυτοπυρπολήθηκε στο κεφάλι. Η αστυνομία μετά απο έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Wilsey αυτοκτόνησε απο κατάθλιψη και κατάχρηση φαρμάκων.
 Η Savannah, υπήρξε στη βιομηχανία του πορνό μόνο για τέσσερα χρόνια, αλλά δεν ήταν και ιδιαιτέρως αγαπητή καθώς δεν ήταν συνεργάσιμη και καυχιόταν για τις σεξουαλικές σχέσεις που είχε με διάφορους στάρ.  Έτσι, μετά το θάνατό της, το "ευγενικό" περιοδικό Screw, έγραψε " Ντίν ντόν η σκύλα πέθανε."


Camilla de Castro


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις λεπτομέρειες του θανάτου της Camilla de Castro και πολλά πράγματα παραμένουν ασαφή ακόμα και σήμερα, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια. Η Βραζιλιάνα de Castro ήταν κάτι σαν εθνική προσωπικότητα για τη χώρα της.
 Είχε πάρει μέρος σε τηλεοπτικά show, είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες πορνό και διένυε την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς είχε αρραβωνιαστεί. Μάλιστα, λίγες μέρες πρίν το θάνατό της, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της πως θα συμμετέχει και σε ένα ριάλιτι.
 Ποιός ήταν ο λόγος λοιπόν, που έκανε τη μικροκαμωμένη τρανσέξουαλ να πηδήξει γυμνή στο κενό απο τον 8ο όροφο του διαμερίσματός της με αποτέλεσμα να βρεί τραγικό θάνατο;


Felicia Tang


Το τελευταίο κεφάλαιο της ζωής της Felicia Tang, ήταν απλά φρικιαστικό. Ο αγαπημένος της, Brian Lee Randone, τη βασάνισε και τη δολοφόνησε στο διαμέρισμα που έμεναν μαζί στην Καλιφόρνια.
Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Randone, κάλεσε τα επείγοντα, λέγοντας πως η Tang δεν ανέπνεε και χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια. Όταν οι γιατροί κατέφθασαν δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τη σώσουν.
 Η Felicia είχε υποστεί τον πιο αργό και επώδυνο θάνατο με αμέτρητες κακώσεις σε ολόκληρο το κορμί της. Η 32χρονη, είχε παίξει σε soft ταινίες πορνό, είχε εμφανιστεί στο playboy και επίσης είχε πάρει μέρος στις ταινίες Rush Hour 2 και The Fast and the Furious.


Lolo Ferrari


Η Γαλλίδα χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια και πορνοστάρ ήταν περήφανη γιατι κατείχε τον τίτλο της γυναίκας με τα μεγαλύτερα στήθη στον κόσμο. Η Lolo Ferrari, είχε κάνει πάνω απο 30 προσθετικές για να μεγαλώσει τα στήθη της και ήθελε και άλλες.
 Οι γιατροί είχαν εκφράσει πολλές φορές τους φόβους τους, καθώς το δέρμα της δεν μπορούσε να τεντώσει άλλο. Η Lolo, σήκωνε ένα τεράστιο βάρος καθημερινά και έτσι αντιμετώπιζε πολλά ιατρικά προβλήματα. Επιπλέον, δυσκολευόταν να αναπνεύσει, δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο και έπρεπε να παίρνει πληθώρα φαρμάκων.
Στις αρχές Μαρτίου του 2000 η 37χρονη Ferrari βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Γαλλική Ριβιέρα απο υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε πως πέθανε απο ασφυξία.


geoleon.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More