Blogger news

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κινητο τηλεφωνο «εξαναγκασε» αεροσκαφος να επιστρεψει στο αεροδρομιο



Αεροσκάφος της Air France, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Χιούστον με προορισμό το Παρίσι, αναγκάσθηκε να επιστρέψει ύστερα από πτήση...
30 λεπτών, μετά την ανακάλυψη ενός κινητού τηλεφώνου, ο κάτοχος του οποίου δε βρέθηκε ποτέ, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική αεροπορική εταιρεία.
«Η Air France επιβεβαιώνει ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαδικασίες και για προληπτικούς λόγους, η πτήση AF 739 της 4ης Ιανουαρίου 2012, η οποία είχε αναχωρήσει από το Χιούστον με προορισμό το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού, αναγκάσθηκε να επιστρέψει στο Χιούστον ύστερα από 30 λεπτά στον αέρα», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Ο εκπρόσωπος της Air France εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη μετά τον «εντοπισμό κινητού τηλεφώνου, ο κάτοχος του οποίου δε βρέθηκε».
«Καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια της πτήσης ή των επιβατών. Το αεροσκάφος αναχώρησε και πάλι ύστερα από ελέγχους ασφαλείας που πραγματοποίησαν οι αμερικανικές αρχές».
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν έδωσε άλλες πληροφορίες όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε και το οποίο παραδόθηκε στις αμερικανικές αρχές.
Το αεροσκάφος, ένα Boeing 777-200, το οποίο μετέφερε 228 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα, παρέμεινε για έλεγχο στο Χιούστον για τουλάχιστον μια ώρα.

Πηγή : tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More