Blogger news

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γιωργος Λεβεντης: «Καποια deals που εκανα στον Ant1 ηταν πολυ ακριβα»


Ο Γιώργος Λεβέντης μιλάει για πρώτη φορά στο Πρώτο Θέμα, μετά την αποχώρησή του από τον Ant1. Πολλοί τον θεωρούν γκουρού της τηλεόρασης…
Τώρα εργάζεται για μια μεγάλη εταιρία, που προμηθεύει τη χώρα μας με format. Εργάζεται στον Mr-X Factor Σάιμον Κάουελ, της γνωστής εταιρίας που διέθεσε στη χώρα μας το X factor και άλλα project.
Στο δημοσιογράφο Διονύση Θανάσουλα, περιγράφει την κατάσταση της τηλεόρασης φέτος…
«Υπήρχε μια αγορά, που κάποτε ήταν υγιής, αλλά τώρα αυτό έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει. Εγώ ήρθα πρόσφατα στην Αθήνα και πιστεύω πως κάτι θα γίνει φέτος με δικά μας πρότζεκτ από τον Ant1… Ήλπιζα ότι μέχρι τώρα θα είχε ξεκαθαρίσει το που είναι ο πάτος της, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουμε δει ακόμη».
Πιστεύετε ότι τα κανάλια θα αντέξουν τη χρονιά που έρχεται;
«Πιστεύω ότι θα αντέξουν, πλην του Alter, τα χρέη του οποίου είναι εξωπραγματικά. Η κρίση είναι τρομακτική, αλλά δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, είναι παντού. Με εξαίρεση κάποιες βόρειες χώρες, είναι παντού. Χτες που μίλαγα με τους Ολλανδούς κατάλαβα ότι έχουν αρχίσει να χτυπάνε καμπανάκι κι αυτοί, αφού είδαν τα έσοδα των καναλιών να πέφτουν τρομακτικά. Αυτό όμως που εξοργίζει όλους μας σε ό,τι έχει να κάνει με τη χώρα μας είναι ότι οι δικοί μας πολιτικοί δεν έχουν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά τους».
Εκείνος έχει μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που πήρε, όταν ήταν στον Ant1;
«Ναι, γιατί κάποια deals που έκανα στην αρχή ήταν πολύ ακριβά. Ήθελα να πάει πολύ καλά το κανάλι, ήθελα να κερδίσουμε και κάποιες συμφωνίες τις οποίες πλήρωσα πολύ ακριβά. Το κατάλαβα και προσπάθησα να το αλλάξω την επόμενη σεζόν».

Πηγή : entertv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More