Blogger news

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

H Victoria's Secret λανσαρει τη high end σειρα!

Το γνωστό και υπερ-αγαπημένο label εσωρούχων, ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα την κυκλοφορία μίας high end πολυτελούς σειράς, η οποία ήδη είναι στα όρια του sold out!

Η εταιρεία περιγράφει τη νέα συλλογή ως «αποκλειστική, ντελικάτη, εκλεπτυσμένη και glamorous». Πολλά από τα κεντρικά κομμάτια τα είδαμε να ενσωματώνονται στο τελευταίο VS show παρότι δεν είχε ανακοινωθεί το λανσάρισμα ξεχωριστής συλλογής.


Η κολεξιόν που θα ονομάζεται The Victoria's Secret Designer Collection, θα αντικαταστήσει τα designer πολυτελή labels εσωρούχων που πωλούνται στις μπουτίκ Victoria’s Secret. Στη συλλογή περιλαμβάνονται baby doll από chiffon και δαντέλα, σουτιέν και ασορτί thongs με ιδιαίτερες ζαρτιέρες.

"Το ξεκινήσαμε γιατί διαθέτουμε μία σχεδιαστική ομάδα που τρέφει δυνατό πάθος για τα εσώρουχα και μπορούν να διαφοροποιούν τα Victoria's Secret από κάθε άλλη φίρμα," δήλωσε στο WWD ο Ed Razek πρόεδρος της εταιρείας.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 38 δολάρια για ζαρτιέρες και φτάνουν τα 298 για ένα δαντελένιο νυχτικό. Η σειρά πωλείται on line στο VICTORIASSECRET.COM.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More