Blogger news

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η Kim Kardashian ειναι αντροχωριστρα



Η Amber Rose νόμιζε ότι ήταν ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Kanye West. Ένα μαύρο σύννεφο όμως της σκέπασε την ευτυχία της... η Kim Kardashian. Όπως ισχυρίζεται το μοντέλο, την εποχή που η Kim είχε σχέση με τον σταρ του NFL Reggie Bush, τον απατούσε με τον δικό της σύντροφο Kanye West. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Star, όπως αναδημοσιεύει η Daily Mail, η Amber θεωρεί πως κυριότερη αιτία του χωρισμού της από τον Kanye είναι η ριάλιτι σταρ. Όπως είπε: «Είναι αντροχωρίστρα. Απατούσαν και οι δύο τους συντρόφους τους μεταξύ τους». Μάλιστα, προσθέτει ότι η Kim έβαζε φλόγα στη σχέση τους στέλνοντας διαρκώς γυμνές φωτογραφίες της ή του τηλεφωνούσε και του έστελνε μηνύματα.


«Του έστελνε φωτογραφίες κι εγώ έλεγα ‘Kim, σταμάτα. Μην είσαι τέτοια!’». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Amber, έστειλε και email στη ριάλιτι σταρ απαιτώντας εξηγήσεις, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση. «Πίστευα ότι τουλάχιστον θα ήταν αρκετά γυναίκα να μου απαντήσει. Δεν το έκανε ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό εμείς οι γυναίκες να είμαστε ενωμένες και να μην γ....ε η μία την άλλη έτσι», πρόσθεσε.


Βέβαια, η Amber ευχαριστεί την Kim γιατί τη βοήθησε να βρει τον πραγματικό έρωτα στην αγκαλιά του ράπερ Wiz Khalifa: «Θέλω να την ευχαριστήσω, γιατί αν δεν ήταν αντροχωρίστρα, τότε δεν θα είχα γνωρίσει ποτέ τον Wiz και δεν θα ήμουν τόσο ευτυχισμένη όσο είμαι τώρα».
Οι φήμες για τη σχέση της Kim με τον Kanye έχουν φουντώσει καθώς έναν μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε πάρτι, με τον ράπερ να μην μπορεί να κρατήσει μάτια και χέρια μακριά της.

Πηγή : real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More