Blogger news

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Σαμανθα του "sex and the city" συμβουλευει...

Η Σαμάνθα του sex and the city συμβουλεύει...
Η Kim Catrall, η Σαμάνθα του "sex and the city" συμβουλεύει τους άντρες απανταχού της γης μέσα από 10 αφοπλιστικές ατάκες στο περιοδικό Esquire.


Απολαύστε την
1. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται για ό,τι ξεκινά από Α: Α-class σχεδιαστές, Α-class διακοπές, Α-class οργασμούς.
2. Μισό λεπτό, να το πω πιο σωστά για να μην υπάρχει παρεξήγηση: Πολλαπλούς οργασμούς.
3. Θέλουμε να είστε ελικρινείς με τον εαυτό σας. Και με μας. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
4. Κανείς άντρας δεν πρέπει να αγοράζει οποιοδήποτε φάρμακο λέγεται Follicare ή παρόμοιο. Αν καραφλιάζεις, καράφλιασε πλήρως και προσπάθησε να το ξεπεράσεις.
5. Το μυστικό να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα με το κορίτσι σου είναι το χιούμορ. Σε έναν άντρα με χιούμορ μπορείς να συγχωρήσεις τα πάντα. (Εξαιρούνται: Απιστία και εξωσυζυγικές σχέσεις).
6. Δε θεωρούμε το τσιγάρο σέξι, εκτός αν το βλέπουμε σε μαυρόασπρες ταινίες, να κρέμεται από τα χείλη εικοσάχρονων Ιταλών.
7. Ο κόλπος είναι απλά ο αγωγός από τον οποίο πραγματοποιείται η γέννηση. Το αιδοίο, όμως, είναι …θησαυροφυλάκιο.
8. Ο μόνος άντρας που μπορεί να τα βγάλει πέρα με δώδεκα διαφορετικά είδη δημητριακών για πρωινό είναι ο Jerry Seinfeld. (Αμερικανός κωμικός)
9. Μπορεί να φανεί περίεργο, όμως αργά και πού, καλό είναι να τσεκάρεις την πίσω όψη σου στον καθρέφτη. Αν δε σου αρέσει αυτό που βλέπεις, το πιθανότερο είναι να νιώθουμε κι εμείς το ίδιο.
10. Όλες οι γυναίκες στον πλανήτη θα 'θελαν να γνωρίζεις πως η κλειτορίδα βρίσκεται σε απόσταση 2 εκατοστών από εκεί που νομίζεις πως βρίσκεται.

ofono.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More