Blogger news

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πεταξτε τα sex toys και πιαστε το τσαι


Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το αδιάκοπο σεξ χωρίς διαλείμματα σας προσφέρει την απόλυτη ηδονή και σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφό σας, η τελευταία έρευνα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο θεραπευτής Andrew G Marshall θα σας κάνει να αναθεωρήσετε...
Σύμφωνα με δημοσίευμα που φιλοξενεί η εφημερίδα «The Independent», τα ερωτικά βοηθήματα, όπως και οι ταντρικές τεχνικές, δεν αποτελούν πια...το ελιξίριο του έρωτα.

«Αν θέλετε να βιώσετε τον απόλυτο έρωτα και να κάνετε τη σχέση σας να κρατήσει παραπάνω, κόψτε το σεξ στη μέση», αναφέρει ο συγκεκριμένος θεραπευτής, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων και γάμου στο Λονδίνο και το Σάσσεξ.

Τι σημαίνει με λίγα λόγια αυτό; Για τον κ. Marshall το σεξ δεν είναι ένας αγώνας δρόμου που πρέπει γρήγορα να τελειώσει. Συμβουλεύει λοιπόν, τους πελάτες του να αφιερώνουν χρόνο στον ερωτικό τους σύντροφο, σταματώντας το σεξ στη μέση για λίγη κουβεντούλα και ένα ποτήρι ζεστό τσάι.

«Και από το πουθενά θα παρατηρήσετε ότι εκεί που το σεξ τελείωνε σε 15 λεπτά, τώρα μπορεί να φτάσει ακόμη και τη μιάμιση ώρα», συνεχίζει.

Ο Andrew G Marshall συστήνει τη συγκεκριμένη μέθοδο κυρίως σε ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις, άνω των 25 ετών, εκεί όπου ο έρωτας μπορεί και να έχει γίνει υπόθεση ρουτίνας.

«Είναι ένας μοναδικός τρόπος να δώσεις τη σωστή τροφή στη σχέση σου. Δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με έναν...οργασμό», καταλήγει ο ειδικός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More