Blogger news

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στον Ρέμο το γιόρτασε ο Ολυμπιακός




Υπό τους ήχους του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με αφορμή τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, που τους φέρνει ένα βήμα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού ενώ ιδιαίτερα έδειξαν να το ευχαριστιόνται οι ξένοι, με τους Μιραλάς, Πάντελιτς και Ριέρα να κάνουν πρωταθλητισμό και στον λουλουδοπόλεμο!
Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών που το γλεντούσαν με την ψυχή τους βρέθηκε και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κομινάκης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση.
Ο κ. Κομινάκης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τη «θάλασσα του Πειραιά» με τον Αντώνη Ρέμο να του κάνει το σχόλιο «έτοιμος για συμβόλαιο είσαι!» και να ξεσπά στα γέλια!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού -εκτός από λουλουδοπόλεμο- επιδόθηκαν και σε... διαγωνισμό χορού με τον Ραούλ Μπράβο να ανεβαίνει στην πίστα για να βρεθεί δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου.
Από το γλέντι τίτλου απουσίαζε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάρντο και Τοροσίδης.

ΠΗΓΗ: Star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More