Blogger news

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα στο Νησί!




Τα παιδιά της Ευγενίας μπαίνουν στη Σπιναλόγκα και ο πατέρας τους, ο Βασίλης, απελπισμένος αυτοκτονεί. Η Ηλέκτρα καταλαβαίνει πως χάνει σιγά σιγά το φως της.
Ο Παπαδημητρίου, βλέποντας τις οδυνηρές συνέπειες της προμίνης, αντιδρά, όταν ο Κυρίτσης ζητεί να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών. Ο Κυρίτσης εξετάζει τον Δημήτρη και διαπιστώνει πως δεν έχει λέπρα αλλά ψωρίαση και πως είναι όλα αυτά τα χρόνια στο νησί από λανθασμένη διάγνωση.

Ο Δημήτρης ζητεί από τους γιατρούς να μην το πουν σε κανέναν. Στη Νεάπολη, η Άννα συνεχίζει την ενασχόληση με μουσική και διακόσμηση... ενώ στο σπίτι εμφανίζεται ξαφνικά ο ξάδελφος του Αντρέα, ο Μανώλης Βανδουλάκης, που από την πρώτη στιγμή γοητεύει την Άννα. Ο Στέφανος δουλεύει ασταμάτητα, επιδιώκοντας τη συγκατάθεση του Παυλή, για να παντρευτεί τη Φωτεινή.

Ο Παπαδημητρίου ενημερώνεται από τον Λαπάκη για την αυτοκτονία του Βασίλη και αναλαμβάνει να το πει στην Ευγενία. Η Ευγενία διαλυμένη πέφτει στην αγκαλιά του. Τα παιδιά της τη βλέπουν αγκαλιά με τον Παπαδημητρίου και...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More