Blogger news

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο αγαπημένος της Οικονομάκου ήταν παντρεμένος



Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ερωτευμένη με τον Ραούλ και δεν το κρύβει. Τι αποκάλυψε όμως η πρώην σύζυγος του Ραούλ, Ειρήνη Χειρδάρη, για τον γάμο τους και τη σχέση τους μετά τον χωρισμό τους, αλλά και για τον έρωτά του με την ηθοποιό;



«Γνωριστήκαμε στη Βραζιλία. Εγώ ταξίδευα εκείνη την περίοδο και εκείνος είχε επιστρέψει στην πατρίδα του, διότι έκανε καριέρα ως μοντέλο στην Ιταλία. Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Μέσα σε έναν μήνα, μου έκανε πρόταση γάμου, παντρευτήκαμε και ήρθαμε στην Ελλάδα». Ο Ραούλ και η όμορφη δημοσιογράφος ενώθηκαν στη Βραζιλία με μια τελετή όπως συνηθίζουν εκεί. «Κάναμε έναν πνευματικό γάμο στη Βραζιλία με μια μάγισσα Wicca και έναν πολιτικό στην Ελλάδα. Στη Βραζιλία οι περισσότεροι ανήκουν σε μια ομάδα λευκής μαγείας, την Καντολέ».

  Ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουν. Η δημοσιογράφος είναι μεγαλύτερη κατά 12 ολόκληρα χρόνια τον Ραούλ, κάτι που έμαθε όταν έφθασαν στο δημαρχείο.

Τέλος, η Ειρήνη Χειρδάρη αποκαλύπτει πως είναι χαρούμενη που ο Ραούλ είναι ερωτευμένος.
«Χαίρομαι που είναι μαζί με την Αθηνά. Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Μου μιλάει συνεχώς για εκείνη και θέλει να τη γνωρίσω».

ΠΗΓΗ: Ciao

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More