Blogger news

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ναταλία Βοντιάνοβα: Ένα κουνελάκι με φιλανθρωπική δράση


Είναι μητέρα τριών παιδιών και θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Η Ναταλία Βοντιάνοβα, φωτογραφήθηκε και έκαψε καρδιές στην νέα νέα κολεξιόν εσωρούχων από την Etam, ακόμα και φορώντας... αυτιά λαγού
Και όμως αυτή λαμπερή 29χρονη, που στις πασαρέλες έχει κερδίσει το να τη φωνάζουν και «Super Nova», όταν γυρίζει σπίτι φοράει την ποδιά της και ασχολείται με τα παιδιά της τον 10χρονο Λούκας Αλεξάντερ, την 5χρονη Νέβα και τον 3χρονο Βίκτορ.
Όμως στον ελεύθερο χρόνο της αναπτύσσει και πλούσια φιλανθρωπική δράση στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει με όνομα The Naked Heart Foundation και έχει ως στόχο του να παρέχει παιδότοπους στα παιδιά στη Ρωσία. Μιλώντας στο περιοδικό Tatler για το τεύχος Μαΐου η καλονή παραδέχεται ότι το πρόσωπό της δείχνει τόσο γλυκό, που θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον να την μεταμορφώσει σε vampy. Το 2009 το μοντέλο υπέγραψε μια τρίχρονη συμφωνία με τον γαλλικό οίκο, η οποία συμπεριλάμβανε και τη δική της κολεξιόν για κάθε σεζόν με το όνομα Natalia pour Etam.Η Ναταλία, που φωτογραφήθηκε και για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του γυναικείου περιοδικού Elle, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά στην πόλη Gorky της Ρωσίας, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από όταν ήταν ακόμα 16 ετών. Το 2001 παντρεύτηκε τον Βρετανό Τζάστιν Πόρτμαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More