Blogger news

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ηττα του Ομπαμα στις εκλογες του 2012 προεβλεψε ο «μεγας μαγος» του Μεξικου

Ο αυτοαποκαλούμενος «μέγας μάγος» του Μεξικού προέβλεψε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, θα...χάσει τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2012.
Ο Αντόνιο Βάθκεθ ηγείται μιας «μπρουχερία» (πρόκειται για μια ομάδα μαγείας) που βρίσκεται στην πόλη Κάτεμακ στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο «μέγας μάγος» είπε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι «έχουν όλα τα χρήματα στις ΗΠΑ και ασκούν (στον Μπ.Ομπάμα) ισχυρές πιέσεις, προκειμένου να κάνει λάθη».
Εδώ και 25 χρόνια κάνει ετήσιες προβλέψεις, με ανάμεικτα αποτελέσματα.
Εκτός από την ήττα του Ομπάμα, προέβλεψε ότι δύο ακόμα ηγέτες χωρών της Λατινικής Αμερικής θα διαγνωστούν με καρκίνο μέσα στο 2012.
Η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες, πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς. Στην ίδια θέση βρέθηκαν (ή βρίσκονται) ο πρόεδρος της Παραγουάης, Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρουσέφ, ο προκάτοχός της «Λούλα» ντα Σίλβα και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.
Ο Αντ.Βάθκεθ είπε ότι τα περιστατικά καρκίνου οφείλονται σε «μαγεία» κατά των ηγετών των χωρών της Λατινικής Αμερικής.
Επίσης, προέβλεψε, ότι θα γίνει εισβολή στη Συρία, αλλά δεν είπε από ποιον.
Το 2011 προέβλεψε ότι το ευρώ θα αποδυναμωθεί και ότι η ύφεση θα επιστρέψει στις ανεπτυγμένες χώρες. Προέβλεψε, επίσης -λανθασμένα- ότι ένας ηγέτης χώρας της Λατινικής Αμερικής θα δολοφονηθεί.
Το 2008 είχε προβλέψει τον θάνατο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κάτι που φυσικά δεν συνέβη.

Πηγή : tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More