Blogger news

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ν. Υορκη: Με νομο δημιουργειται βαση δεδομενων με οσους κακοποιησαν ζωο!

Ν. Υόρκη: Με νόμο δημιουργείται βάση δεδομένων με όσους κακοποίησαν ζώο!
Οι νομοθέτες στην πολιτεία Albany της Νέας Υόρκη ψήφισαν ομόφωνα την έγκριση ενός νέου νόμου, που θα απαγορεύει όσους κακοποίησαν ζώο να έχουν δικό τους ζώο στο μέλλον.
Ο νέος νόμος θα εφαρμόζεται σε όσους έχουν καταδικαστεί για κακοποίηση ζώων και σχετικά εγκλήματα και θα κάνει υποχρεωτική καταγραφή των κακοποιών ζώων σε μία ειδική βάση δεδομένων, όπως αυτή για τους βιαστές.

Είναι η 3η πολιτεία στη Νέα Υόρκη και στις ΗΠΑ που δημιουργεί βάση δεδομένων με ονόματα όσων κακοποιούν ζώα. Ο νόμος θα βοηθήσει τις φιλοζωϊκές οργανώσεις και καταφύγια αλλά και όσους πουλάνε ζώα να μπορούν να ελέγχουν πρώτα την βάση πριν δώσουν σε κάποιον ένα ζώο!
Ο νόμος θεωρητικά προστατεύει και βοηθά προληπτικά, να μην πέσουν τα ζώα στα χέρια πιθανών ακατάλληλων και βίαιων ιδιοκτητών. Όσοι κακοποίησαν ζώο και καταδικάζονται για πρώτη φορά, θα παραμένουν στη βάση δεδομένων για 10 χρόνια!

Σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορούν να έχουν κανένα ζώο ενώ αν καταδικαστούν για 2η φορά, θα παραμείνουν τη βάση για όλη τους την ζωή!
Αυτά να τα βλέπουν οι έλληνες βουλευτές και νομοθέτες που ακόμα δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο υποχρεωτικό για όλα τα ζώα microchip και θέλουν να εξαιρέσουν τα τσοπανόσκυλα..των ψηφοφόρων τους ή στο πρόστιμο για όσους κακοποιούν ζώα...στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα του 2012, που ακόμα αδυνατεί να καταλάβει τα αυτονόητα.

adespoto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More