Blogger news

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μάχη με το χρόνο για άλογο που παγιδεύτηκε στη λάσπη

Μάχη με το χρόνο για άλογο που παγιδεύτηκε στη λάσπη
Αίσιο τέλος είχε η απίστευτη περιπέτεια που έζησε μία γυναίκα από την Αυστραλία που έκανε βόλτα στην ακτή με την κόρη της και το άλογό της. Ξαφνικά ο 18χρονος Astro βυθίστηκε σε λάσπη που έμοιαζε με κινούμενη άμμο και η Νικόλ Γκράχαμ κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να τον κρατήσει ήρεμο καθώς τα νερά τον πλησίαζαν κι εκείνος παρέμενε παγιδευμένος και ανήμπορος.
Στη λάσπη βυθίστηκε και το μικρότερο άλογο το οποίο ίππευε η μικρή Πάρις, αλλά η Νικόλ κατάφερε να τραβήξει έξω την κόρη της και το άλογό της.
Για τον Astro όμως τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Αρχικά η νεαρή γυναίκα επιχείρησε να τον βοηθήσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βυθιστεί κι εκείνη στη λάσπη.
Όταν η κόρη της έτρεξε να καλέσει βοήθεια, η Νικόλ Γκράχαμ έμεινε δίπλα στο άλογό της, κρατώντας του το κεφάλι ψηλά και ηρεμώντας το, ενώ ο χρόνος κυλούσε αντίστροφα και η παλίρροια ανέβαινε.
Η επιχείρηση διήρκεσε τρις ώρες…
Ομάδα κτηνιάτρων, ένας αγρότης που έφερε ένα.. τρακτέρ και άλλα άλογα επιστρατεύτηκαν αλλά ο Astro παρέμενε εγκλωβισμένος στη λάσπη με το νερό να πλησιάζει.
Τελικά το άλογο ναρκώθηκε καθώς είχε στρεσαριστεί πολύ και λίγο πριν τον φτάσει το νερό κατάφεραν να το τραβήξουν έξω.
Αφυδατωμένος και εξαντλημένος ο Astro ξύπνησε λίγο μετά και κατάφερε να σηκωθεί στα πόδια του.
Τέλος καλό, όλα καλά…






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More